Поділитись:

У «Промені» виступить Ассія Ахат*

Вівторок, 05 лютого 2019, 18:19

Цього року жіночий день стане ще особливішим, адже 8 березня у РЦ «Промінь» відбудеться концерт відомої скрипальки Ассії Ахат.

За підтримки національного американського телебачення PBS America Ассія Ахат (Assia Ahhatt) оголосила про всеукраїнський тур із новою неймовірною
програмою «LOVE IS».

Відома скрипалька виконає всіма улюблені світові хіти, починаючи з 60-х років і до сьогодні. Знакові мелодії у вишуканому виконанні Ассії та кращих музикантів надовго запам’ятаються всім причетним до цієї яскравої музичної події. А віртуозна гра скрипальки у супроводі бенду, беквокалу, оркестрової групи та неповторного балету здивує найвибагливішого глядача.

Підготовка до шоу для українського глядача зайняла кілька місяців і здійснювалася за підтримки кращих музикантів і продюсерів двох континентів. Київський концерт «LOVE IS» було презентовано Ассією в Національній Опері України і транслюватиметься на каналі PBS America вже навесні цього року.

До репертуару Ассії Ахат для українського туру 2019 року увійдуть нові 14 композицій з американської програми, які будуть вперше виконані, та композиції, які увійшли до альбому ALL-IN.

Продюсером альбому ALL-IN є 16-разовий володар "Греммі" Умберто Гатіка, що працює із Селін Діон, Андреа Бочеллі, Мерайєю Кері та іншими відомими артистами.

Ассія Ахат відома дуетами з такими великими артистами, як Курт Елінг, Кріс Ботте, Ерік Серра, Вадим Рєпін, П’єр Бланшар, Жан Люк Понті .Виступала в легендарному американському джазовому клубі «Blue Note». Її пісня «If only tonight» вперше в історії українського шоу-бізнесу зайняла перші місця в американських рейтингах. А пісня «Fiesta In Sun Juan» у виконанні з латинським репером Wisin увійшла в латинський Billboard National Dance Club Chart. Композиції Ахат не раз займали лідируючі позиції в билборд-чартах.

  • Віртуозне звучання королеви музики – скрипки.
  • Нове звучання легендарних світових хітів.
  • Неймовірний бенд, беквокалісти, оркестрова група та вишуканий балет.
  • Яскраві костюми.

Шанувальники якісної музики будуть приголомшені новим звучанням безсмертних хітів і шоу світового масштабу. Не пропустіть цю яскраву можливість, купуйте кращі квитки заздалегідь.

Квитки можна придбати за посиланням: http://promin.lutsk.ua/concerts#/concerts/assiya_ahat

Надрукувати
мітки:
коментарів