Поділитись:

Приваблива ціна, відрядження, поспіх: як у Луцьку дурять на квартирах

Середа, 06 лютого 2019, 14:40
Приваблива ціна, відрядження, поспіх: як у Луцьку дурять на квартирах

Директорка Волинського агентства нерухомості Лариса Мусійчук розповіла про схеми, якими користуються шахраї при продажу квартир. 

Про це вона написала у Facebook. 

Як зазначила вона, на ОLX з'являється оголошення про продаж квартири на вул. Коновальця 1: ремонт, третій поверх, хоч завтра переоформляють, скріни усіх документів є. До того ж ціна приваблива – 12 800 за 33 квадратні метри. Продає квартиру начебто Микола Ігорович. От тільки він у відряджені і просить надіслати завдаток.

"Підозріло мені та моїй клієнтці було все. Ціна передусім. Показати квартиру все ніяк не могли. Оскільки без перевірки та огляду завдаток ніхто не дав, то цей товариш випарувався з ефіру. Проїхали. Забули", – написала ріелторка. 

Однак незадовго з'являється нове оголошення: ті ж параметри, фото, ціна, щоправда, зросла до 14 300. І продає квартиру вже Михайло з іншим номером телефону. "Власник" не тільки ім'я та телефон змінив, але й переїхав з Кам'янського (раніше Дніпродзержинськ) до Києва. Тільки ж скріни договору він надіслав на ту ж власницю, що й була оформлена попередня квартира Миколи Ігоровича.

"І пісня та ж: відрядження, робота, завдаток і через пару днів переоформлення. Я реально не розумію, на що сподіваються такі шахраї з такими тупими схемами. Навіть моя клієнтка, людина далека від нерухомості, запідозрила неладне і звернулася до мене для перевірки. Але маємо те, що маємо, і не викласти цей випадок я не можу", – напислаа Лариса Мусійчук. 

Ріелторка застерігає: не варто кидатися на дешеві квартири з попередньою оплатою. 

Нагадаємо: раніше Лариса Мусійчук вже розповідала про одну схему шахрайства на оредні нерухомості. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За скільки можна купити будинок біля Луцька

Надрукувати
мітки:
коментарів