Поділитись:

У центрі Луцька розвалюється будинок, а уламки падають на пішоходів (відео)

Четвер, 07 лютого 2019, 00:32
У центрі Луцька розвалюється будинок, а уламки падають на пішоходів (відео)

Будинок з аварійним фасадом розташований на розі вулиць Романюка та Б.Хмельницького. 

Про це повідомляє Суспільне.

На відео видно, що плитка відколюється з другого поверху приміщення й падає на пішохідну зону. Також в аварійному стані ринва, частини якої відкріпилися від краю даху та коливаються. Поряд живе лучанка Тетяна Пивовар, жінка каже: ходить цією дорогою щодня.

«Я не бачила, як впало. Але вже, як лежало. Страшно, що відвалюється. Он, ремонт зробили, а тут ні. Я тут неподалік живу. Цій плитці вже 48 років», – каже жінка.

Комунальники міста на ситуацію відреагували так:

«Будинок є в приватній власності, до комунальної не належить і власники повинні його утримувати в належному технічному стані», – пояснив Юрій Крась, директор Департаменту ЖКГ Луцької міськради.

За коментарем журналісти звернулися до муніципальної варти. Заступник директора відомства розповів, що скарг на небезпечну ділянку тротуару не надходило. Працівники разом зі знімальною групою вирушили обстежити місце.

Огородивши територію попереджувальною стрічкою, заступник директора муніципальної варти Луцька Роман Кулик розповів, як діятимуть далі:

«Там обсипається фасад і є небезпека, відповідно, ми встановлюватимемо власника чи балансоутримувача приміщення, щоб зобов’язати його усунути порушення, аби воно не обсипалося, якщо власник не захоче, то ми його заставимо».

У центрі Луцька розвалюється будинок, а уламки падають на пішоходів (відео)У центрі Луцька розвалюється будинок, а уламки падають на пішоходів (відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучани скаржаться на сморід із вулиці Мамсурова

Надрукувати
мітки:
коментарів