Поділитись:

У Нововолинську затримали двох торговців наркотиками (відео)

Четвер, 07 лютого 2019, 23:28
У Нововолинську затримали двох торговців наркотиками (відео)

Поліція Волині спільно з прокуратурою області викрили двох жителів Нововолинська, які займалися незаконним збутом наркотичних речовин на території міста.

Про це інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Поліцейські затримали зловмисників, одному із них слідчі вже оголосили підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває. 

У рамках розслідування кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, співробітники головного управління Нацполіції в області задокументували незаконну діяльність 38-річного та 27-річної мешканців Нововолинська.

"Зловмисники займалися незаконним збутом наркотичних речовин на території Нововолинська. Їх злочинна діяльність не пов’язана між собою. За місцем проживання правопорушників під час санкціонованих обшуків вилучили наркотичні речовини, які зберігались з метою збуту, а також інші предмети та речі, що підтверджують незаконну діяльність вказаних осіб", – зазначив начальник управління протидії наркозлочинності поліції Волині Володимир Костанюк.

Призначено ряд судових експертиз. 38-річному правопорушнику слідчі оголосили підозру в скоєнні злочину, визначеного ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне зберігання та збут наркотичних засобів. Щодо зловмисника обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Наразі вирішується питання щодо оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу щодо 27-річної правопорушниці. 

"Протягом минулого року співробітники поліції викрили в місті Нововолинськ 27 осіб, котрі займалися діяльністю, пов’язаною з незаконним обігом наркотиків. У тому числі 16 осіб – за вчинення злочинів пов’язаних з незаконним збутом наркотичних речовин. Поліція й надалі проводитиме комплексну та системну роботу, спрямовану на протидію наркозлочинності на території області в тому числі й місті Нововолинськ", – акцентував Володимир Костанюк. 

Нагадаємо, минулого тижня на Волині поліцейські припинили канал збуту психотропних речовин через мережу Інтернет. Ще раніше затримали групу торговців наркотиками та вилучили в них майже кілограм амфетаміну

У Нововолинську затримали двох торговців наркотиками (відео)У Нововолинську затримали двох торговців наркотиками (відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку затримали юнака, який збував наркотики через закладки (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024
13 квітня 2024
11 квітня 2024