Поділитись:

Винагороду за впійманого хулігана віддали луцькому монастирю

П'ятниця, 08 лютого 2019, 08:50
Винагороду за впійманого хулігана віддали луцькому монастирю

Активісти, які відшукали хулігана, відмовилися від обіцяної підприємцем винагороди і пожертвували гроші чернечій спільноті.

Про це повідомили на сторінці Луцького Братського Хресто-Воздвиженського чоловічого монастиря у Facebook. 

Нагадаємо: вночі у луцькому парку хуліган виламав ліхтар.  Згодом і його, і "помічницю", яка знімала процес на відео, знайшли. Героєм відеоролику виявився молодий чоловік 1999 року народження Богдан Ступаков, а "оператором" – Вікторія Козік, 2001 року народження, випускниця 25 школи, студентка Львівської політехніки. Хуліган визнав свою помилку, попросив вибачення і пообіцяв відновити пошкоджений ліхтар. 

До того ж підприємець Ігор Швець пообіцяв 5 тисяч гривень винагороди тим, хто знайде хулігана. Однак активісти відмовилися від грошей і віддали їх монастирю. 

"Ми зворушені фактом не лише оперативності активістів, а й тим, що вони відмовилися від обіцяної паном Ігорем винагороди (п'ять тисяч гривень), пожертвувавши її нашій чернечій спільноті. Хай Всемилостивий Господь береже наш древній Лучеськ від шкідників та невігласів і благословляє усіх, хто вболіває за благоустрій рідного міста", – йдеться у повідомленні на сторінці монастиря у Facebook. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вандалізм на Волині: "малолітні дикуни" руйнують інсталяції

 

Надрукувати
мітки:
коментарів