Поділитись:

Потрійна аварія у Луцьку: потовклися два "Мерседеси" і Kia (фото, оновлено)

П'ятниця, 08 лютого 2019, 10:16
Потрійна аварія у Луцьку: потовклися два

У Луцьку сталася потрійна аварія на вулиці Дубнівській.

Автомобілі Mercedes-Benz Vito, Mercedes-Benz E 220 і Кіа зіткнулися зранку 8 лютого. На місці аварії працює "швидка" і рятувальники. Про це повідомляє ІА "Волинські Новини". 

Як інформують патрульні, зі слів очевидців встановлено, що водій автомобіля Кіа при перелаштуванні з крайньої правої смуги в крайню ліву не переконався в безпечності маневру та здійснив зіткнення з автомобілем Mercedes-Benz Vito, який рухався в тому ж самому напрямку. Останній за інерцією виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем Mercedes-Benz E 220, який був припаркований на узбіччі.  

Внаслідок ДТП автомобілі отримали механічні ушкодження з матеріальними збитками. У водія КІА розбита голова, водій Mercedes-Benz Vito отримав забій обличчя, а водій Mercedes-Benz E 220 – забій ноги. В момент удару він сидів в автомобілі. 

На місці працює слідчо-оперативна група. 

Потрійна аварія у Луцьку: потовклися два Потрійна аварія у Луцьку: потовклися два Потрійна аварія у Луцьку: потовклися два Потрійна аварія у Луцьку: потовклися два Потрійна аварія у Луцьку: потовклися два Потрійна аварія у Луцьку: потовклися два Потрійна аварія у Луцьку: потовклися два Потрійна аварія у Луцьку: потовклися два Потрійна аварія у Луцьку: потовклися два

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів