Поділитись:

Velever: створили соцмережу для спортсменів

Середа, 18 травня 2016, 16:12
Velever: створили соцмережу для спортсменів

Velever: створили соцмережу для спортсменів

Творці нової міжнародної соціальної мережі для любителів здорового способу життя, спорту, фітнесу та бодібілдингу Velever – люди, захоплені спортом. Ідея проекту народилася з потреби ділитися корисною і потрібною інформацією і саморозвитку.

"У якийсь момент я вирішив знайти інструктора, який складе мені програми тренувань і режим харчування. Досвід у мене був, з технікою виконання вправ все відмінно, тому шукав онлайн-консультації. Був дуже здивований, коли побачив, скільки персональних тренерів працює онлайн. Тільки в рунеті їх десятки тисяч. В основному всі вони пропонують послуги в різних соціальних мережах і форумах", – розповідає творець Velever Роман Ліхман порталу AIN.ua.

Роман Ліхман із партнерами вирішили створювати сервіс в форматі соціальної мережі, щоб користувачі отримали не тільки функціональні можливості, а й комунікаційний майданчик.

Зараз Velever працює в режимі бета-версії. На сайті новачки і професіонали зі світу фітнесу можуть знайти наставників і тренерів з будь-яких дисциплін і отримати консультації чи особисту програму тренувань. Тут кожен зможе долучитися до світу бодібілдингу, відкоригувати фігуру, поліпшити здоров'я, дізнатися більше про дієтології або просто знизити зайву вагу. Тренери, в свою чергу, можуть просувати свої програми і заробляти на консультаціях.

Velever: створили соцмережу для спортсменів

На сайті створено спеціальні модулі для продажу тренувальних програм, ведення блогів, підписки. Професійний тренер може не тільки консультувати відвідувачів, але і користуватися інструментами, які дозволять швидко створювати програми тренувань і відслідковувати результати підопічних.

Velever: створили соцмережу для спортсменів

Крім того, проект є постійно оновлюється агрегатором фітнес-центрів. Зареєстровані компанії можуть забезпечити собі нових клієнтів, просувати свої послуги, отримувати цілеспрямований трафік.

Користувач спортивної соціальної мережі отримує персональний онлайн-профайл, який по суті являє собою персональний сайт, з багатими можливостями, що дозволяє спілкуватися з іншими користувачами і знаходити друзів за інтересами, публікувати замітки в блог, фото і відео, брати участь в тематичних спільнотах. Онлайн-профайл пов'язує всю активність користувача в єдину стрічку, доступну його друзям.

Творці Velever подбали і про можливості заробити блогерам в спортивній тематиці. Для них на сайті реалізований модуль платної підписки на тематичні спільноти. Цей модуль також можна використовувати як збір пожертвувань на розвиток, наприклад, якийсь спортивної команди.

Velever: створили соцмережу для спортсменів

"У найближчі дні для всіх користувачів буде доступний інструмент створення програми тренувань з готовою базою вправ. Для активних фітнес-користувачів, яким не потрібні тренери, це довгоочікувана новина. Кожен зможе сам собі створювати тренніровку і стежити за результатами. Також буде включений модуль дієтології ", - розповідає Роман Ліхман.

Наступним етапом у розвитку проекту стане створення мобільного застосування і безлічі додаткових модулів для самих різних функціональних можливостей сервісу. Для цієї мети команда збирає кошти на краудфандінговой платформі Simex. Підтримати проект можна тут.

Velever: створили соцмережу для спортсменів

Velever спочатку був задуманий як міжнародний проект, і творці ставлять досить амбітні цілі щодо виходу на західні ринки, де теж є потреба в такому майданчику. Якщо у вас є побажання в розвитку проекту, будь ласка, висловлюйтеся в коментарях.

Надрукувати
мітки:
коментарів