Поділитись:

Де стається найбільше аварій в Луцьку (відео)

Субота, 09 лютого 2019, 14:25
Де стається найбільше аварій в Луцьку (відео)

Найбільше ДТП на Волині трапляється на автошляхах "Київ-Ковель-Ягодин" та "Ковель-Володимир-Волинський-Червоноград-Жовква". 

Про це повідомили в ГУНП у Волинській області, – йдеться в сюжеті "12 каналу".

У Луцьку теж є місця, де водії мають бути особливо уважними. 

"Проспект Соборності – від перехрестя вулиця Кравчука до будинку номер 42. Потім вулиця Ковельська – перехрестя з вулицею Червоного Хреста. І третє – вулиця Ковельська – перехрестя з вулицею Глінки і перехрестя вулиць Ковельської і Чернишевського", – розповів начальник управління патрульної поліції у Волинській області Олександр Вовченко

Патрульні кажуть, що на перехресті вулиць Ковельської та Червоного Хреста встановлять світлофор. Роботи вже почали, однак коли їх завершать, не відомо. Раніше у департаменті ЖКГ повідомляли, що в місті відремонтують усі світлофори, однак їх капітальний ремонт обійдеться у 13 із половиною мільйонів гривень.

Як розповів директор департаменту ЖКГ Луцькради Юрій Крась, ремонтні роботи виконуватимуться за кошти проекту "Польща-Білорусь-Україна", який виграла Луцька міська рада.

"Відповідно до нього розроблена проектно-кошторисна документація. І якраз 4 січня відбулося підписання грантової угоди в місті Холм", – зазначив посадовець.

Також за ці гроші встановлять три світлодіодні дорожні табло змінної інформації і придбають програмне забезпечення для світлофорів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Радарів на українських дорогах побільшає, – поліція

Надрукувати
мітки:
коментарів