Поділитись:

Правила догляду за кросівками*

Субота, 09 лютого 2019, 12:52
Правила догляду за кросівками*

Сьогодні важко зустріти людину, в гардеробі якої не було б кросівок. Хоча б одна пара обов`язково повинна знайтись. Це можуть бути кросівки для занять спортом, або типова модель для міста, можливо навіть на танкетці, щоб можна було її одягати під плаття.

Нові кросівки завжди виглядають шикарно. Особливо ті, які були придбані на сайті extremstyle.ua/ru/catalog/krossovki . Але з плином часу сліди зносу на них можуть стати все більш помітними. Щоб стримати цей процес, за взуттям необхідно правильно доглядати. В цілому, ази догляду, як за кросівками відомого бренду Armani, так і за більш бюджетними моделями, однакові. Тому пропонуємо вам ознайомитись з головними секретами, які допоможуть продовжити термін життя улюбленої пари взуття.

Загальні правила догляду за кросівками

Авжеж не треба здмухувати кожну порошинку з улюблених кросівок. Але пізно реанімувати взуття, яке вже пережило багато «травмувань» і сподіватись, що воно буде виглядати як нове. Тому щоб воно носилось довго, важливо слідувати нескладним правилам догляду:

  • протирати щіткою або вологою серветкою кожного разу, коли знімаєте взуття по приходу додому;
  • періодично прати кросівки (в машинці чи руками);
  • завжди одягати шкарпетки;
  • набивати кросівки старими газетами або папером, якщо не будете носити їх довгий час (щоб вони зберегли свою форму);
  • використовувати спеціальні засоби для догляду в залежності від матеріалу верху кросівок;
  • не носити одну і ту ж саму пару кросівок кожного дня.

І найважливіша річ – ніколи не треба сушити взуття біля батареї. Моделі, в яких використовувалось багато клею, можуть розпастись, а шкіряні кросівки – потріскатись. Батарея – це найбільший ворог доглянутого взуття.

Особливості догляду за замшевими кросівками

Замшеві кросівки виглядаюсь дивовижно стильно. Але тільки, якщо за ними правильно доглядати. Замша – це специфічний матеріал, який потребує спеціального догляду. По-перше, це водовідштовхувальні спреї. Їх треба розприскувати на чисте взуття. По-друге, пориста щітка, за допомогою якої можна швидко прибрати бруд з поверхні, а також ластик (для жирних плям). І головне – кросівки з замші варто очищати в сухому вигляді, щоб не нашкодити матеріалу.

Якщо дотримуватись вищевказаних рекомендацій, кросівки (з якого матеріалу вони б не були) збережуть свій новий вигляд на як можна довший час.

Надрукувати
мітки:
коментарів