Поділитись:

Ковельська боксерка вдванадцяте взяла "золото" на Чемпіонаті України

Субота, 09 лютого 2019, 22:11
Ковельська боксерка вдванадцяте взяла «золото» на Чемпіонаті України

Ковельчанка, Заслужений майстер спорту України Тетяна Коб продовжує утримувати лідерство в боксі серед представниць прекрасної статі України: на її рахунку уже дванадцята перемога на чемпіонаті України з боксу. 

Про це інформує КовельPost.

У Харкові завершився Чемпіонат України з боксу серед жінок у вікових групах: жінки, молодь, юніорки та дівчата. За результатами цих змагань буде сформовано склад збірної України, який представлятиме нашу країну на цьогорічних чемпіонатах Європи та світу, а також братиме участь у ліцензійних стартах на Олімпійські ігри 2020 року. Буде серед них і ковельчанка Тетяна Коб, адже здобула свою чергову, уже дванадцяту золоту медаль. 

На своїй сторінці в Instagram Тетяна подякувала усім за підтримку: "12-ти кратна чемпіонка України! Дякую усім, хто був поруч і вболівав за мене. Їду додому, на рідну Волинь, в м. Ковель, везу золоту медаль".

Ковельська боксерка вдванадцяте взяла «золото» на Чемпіонаті України

Крім того, бронзову нагороду за третє місце у чемпіонаті здобула ще одна ковельчанка – Олександра Федіс

Третя представниця ковельської школи боксу, яка також брала участь у змаганнях, молода та перспективна Анна Жуковська посіла п'яте місце.

Усі троє є вихованками Заслуженого тренера України Віктора Рогатіна

Ковельська боксерка вдванадцяте взяла «золото» на Чемпіонаті УкраїниКовельська боксерка вдванадцяте взяла «золото» на Чемпіонаті УкраїниКовельська боксерка вдванадцяте взяла «золото» на Чемпіонаті України

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біатлон: росіянка виступатиме за Україну

Надрукувати
мітки:
коментарів