Поділитись:

На прибирання Ківерець витратять майже 2 мільйона гривень

Понеділок, 11 лютого 2019, 04:22
На прибирання Ківерець витратять майже 2 мільйона гривень

На послуги з прибирання і підмітання вулиць у Ківерцях цього року витратять 1,7 мільйона гривень.

Про це розповідає ІА "Волинські Новини".

Відповідний тендер Ківерцівська міська рада оголосила через систему публічних закупівель Prozorro. Пропозиції прийматимуть до 22 лютого. Своєю чергою, аукціон має розпочатися 25 лютого.

Йдеться про санітарне механізоване та ручне прибирання проїжджої частини, тротуарів, газонів вулиць, скверів міста протягом року, з вивезенням зметів та сміття на полігон твердих побутових відходів у селі Заброди Ківерцівського району.

Серед вимог до учасників торгів – наявність спеціалізованої техніки та персоналу відповідної кваліфікації; чітке дотримання режимів і графіків прибирання; забезпечення належного санітарного стану на території, що прибирається; механізоване прибирання залежно від технічних характеристик спецтехніки, але не менше 1 м; обов’язкове вивезення зметів та сміття на полігон твердих побутових відходів; дотримання природоохоронного та санітарного законодавства.

Учасник зобов’язаний надавати послуги в робочі, святкові, вихідні та інші неробочі дні. Також він повинен застосовувати заходи із захисту довкілля, зокрема забезпечувати унеможливлення розсипання зібраного сміття в процесі його прибирання, перевезення і забруднення ґрунтів паливно-мастильними матеріалами, які використовуватимуться в процесі експлуатації машин та механізмів при виконанні послуг.

Послуги повинні надаватися якісно, своєчасно і в повному обсязі. Окрім того, учасник повинен забезпечувати щоденне утримання об’єктів благоустрою в належному санітарному стані.

Послуги з прибирання і підмітання вулиць у Ківерцях мають надавати до кінця цього року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцьких підприємців просять прибрати те, що було під снігом (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів