Поділитись:

У селищі на Волині з банкомата вкрали понад півмільйона гривень (фото, оновлено)

Понеділок, 11 лютого 2019, 14:27
У селищі на Волині з банкомата вкрали понад півмільйона гривень (фото, оновлено)

У селищі Олика Ківерцівського району із банкомату викрали дві касети із грошима.  

Групу злочинців затримали в ніч на 10 лютого, – інформує поліція Волині.

Як повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига, злодії за допомогою інструментів пошкодили банкомат та викрали дві касети із грошима. Сума збитків, завданих банку, становить 600 тис. грн.

У селищі на Волині з банкомата вкрали понад півмільйона гривень (фото, оновлено)У селищі на Волині з банкомата вкрали понад півмільйона гривень (фото, оновлено)У селищі на Волині з банкомата вкрали понад півмільйона гривень (фото, оновлено)У селищі на Волині з банкомата вкрали понад півмільйона гривень (фото, оновлено)У селищі на Волині з банкомата вкрали понад півмільйона гривень (фото, оновлено)У селищі на Волині з банкомата вкрали понад півмільйона гривень (фото, оновлено)У селищі на Волині з банкомата вкрали понад півмільйона гривень (фото, оновлено)У селищі на Волині з банкомата вкрали понад півмільйона гривень (фото, оновлено)

Гроші та знаряддя злочину вилучили, зокрема болгарку для різки металу, викрутки, рулони самоклеючої плівки та серцевину замка.

Як відомо, це був банкомат ПриватБанку. Після отримання сигналу з системи онлайн-спостереження за безпекою банкоматної мережі, злодії були затримані спецпідрозділом поліції “КОРД” на гарячому при спробі розрізати сейфову частину банкомату, розташованого у приміщенні сільського магазину.

Зловмисників затримали у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу.  Їм оголошено про підозру за ч.5 ст. 185 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу тримання під вартою. 

Крадії – 40-річний лучанин, 33-річний уродженець Закарпаття та 34-річний уродженець Рівненщини. Усі вони раніше притягувались до кримінальної відповідальності за скоєння різних злочинів. Під час досудового слідства буде перевірено цих осіб на причетність до скоєння інших злочинів. Санкція статті передбачає покарання від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Триває слідство. 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
13:36
24 квітня 2024
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024