Поділитись:

Посадовицю Волинської ОДА підозрюють у "розбазарюванні" оргтехніки й авто

Понеділок, 11 лютого 2019, 16:52
Посадовицю Волинської ОДА підозрюють у «розбазарюванні» оргтехніки й авто

Екс-посадовицю Волинської обласної державної адміністрації підозрюють у розтраті майна у великих розмірах.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волині. 

Зокрема звинувачують заступницю начальника Управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Волинської обласної державної адміністрації. Будучи головою ліквідаційної комісії цього управління ВОДА, посадовиця у листопаді 2016 року, шляхом підписання акту приймання-
передачі основних засобів, протиправно здійснила безоплатну передачу одному з волинських громадських об’єднань майна (автомобіля, комп’ютерної техніки та меблів).

Незаконними діями службової особи обласній державній адміністрації було заподіяно майнової шкоди на суму понад 341 тис. грн, що станом на той час у 250 і більше разів перевищувало неоподатковуваний мінімум доходів громадян.

Нині колишній заступниці начальника управління повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

У кримінальному провадженні триває досудове розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто заплатив найбільше податків у Луцьку впродовж 2018 року

Надрукувати
мітки:
коментарів
13:36
24 квітня 2024
23 квітня 2024
20 квітня 2024