Поділитись:

"Рішення далось мені нелегко": голова партії Гриценка на Волині іде з політики

Вівторок, 12 лютого 2019, 06:49
«Рішення далось мені нелегко»: голова партії Гриценка на Волині іде з політики

Голова Волинської обласної організації партії "Громадянська позиція Анатолія Гриценка" Сергій Чуріков заявив, що "йде з політики". Причиною цього, за його словами, стало призначення Івана Смітюха довіреною особою Анатолія Гриценка.

Заяву про вихід з політики Чуріков оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

"Друзі, я йду з політики. Рішення далось мені не легко. Я не займався політикою до того і не знаю, чи буду займатись після. П`ять років активної роботи в "Громадянській позиції", 1,5 президентських кампанії, парламентська та місцева, вибори в ОТГ. Три з лишком роки очолював "Громадянську позицію" у Волинській області на волонтерських засадах. Витратив купу часу, нервів, ресурсів. Робив це щиро і безкорисно", – написав Сергій Чуріков.

"Причиною виходу є призначення Івана Смітюха довіреною особою Анатолія Гриценка в 21 окрузі у нас на Волині. І хоч я прямо не причетний до такого призначення (мені б у страшному сні таке б не приснилось), я не можу після цього залишатись Головою партійної організації в області. Змирившись з таким, я б не міг гуляти Інституцькою, не міг би дивитись в очі хлопцям і дівчатам, з якими ми ризикували взимку 2013-2014. Є й раціональна частина – таке призначення наносить значну репутаційну шкоду партії та кандидату як в області так і в Україні, обмежує можливості об’єднатись з демократичними силами/кандидатами", – пояснив свою позицію Чуріков.

"Ні про що не шкодую. Дякую Анатолію Гриценку, та команді Громадянської Позиції за роки віри та надії. За щирість, за чесність. Взагалі в партії залишилось дуже багато неймовірних людей, які я вірю – зроблять чудо. Особлива подяка Волинській команді Громадянської позиції. Я гордий, що ми довший час залишались однією з найсильніших організацій, а на місцевих виборах 2015 року зайняли 4 місце серед усіх областей в Україні. Сподіваюсь Ви зрозумієте моє рішення", – додав він.

Наостанок Сергій Чуріков висловив підтримку Анатолію Гриценку та запевнив, що на виборах голосуватиме за нього.

"Вірю, що в Гриценка є шанси перемогти. Довіряю йому. Усі ми робимо помилки. А загалом він класний мужик. І 31 березня я віддам голос Гриценку", – пообіцяв Чуріков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів