Поділитись:

На Волині зафіксували першого мільйонера

Вівторок, 12 лютого 2019, 09:36
На Волині зафіксували першого мільйонера

До державних податкових інспекцій Волині станом на 7 лютого 2019 року подано 784 декларації про отримані торік доходи.

Із загальної кількості декларантів 718 подали річну декларацію про отримані торік доходи, з яких не сплачено податки, та визначили до сплати майже 800 тисяч гривень ПДФО. Про це повідомляє ГУ ДФС у Волинській області. 

Загальна сума задекларованого волинянами доходу за 2018 рік сягає 43 мільйонів гривень. До речі, на початку лютого один із декларантів відзвітувався про майже 2 мільйони гривень отриманого торік доходу.

«Враховуючи багаторічну практику, ми створюємо максимально комфортні умови для подання декларації. У кожному Центрі обслуговування платників можна отримати консультаційну допомогу з тим, щоб правильно заповнити і подати паперову річну декларацію. Разом з тим чимало громадян сьогодні досить вправні у застосуванні сучасних інформаційних технологій. Саме для цієї категорії декларантів – Електронний кабінет платника, де працює спеціально створений сервіс», – зазначила начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Як запевнила керівник волинських фіскалів, нові технологічні рішення ДФС пропонує тим, хто хоче з персонального комп’ютера отримати інформацію про отримані доходи. Таку довідку теж можна сформувати через Електронний кабінет платника.

Довідково:

з графіком роботи Центрів обслуговування платників можна ознайомитися на субсайті територіальних органів ДФС у Волинській
області за адресою vl.sfs.gov.ua. До послуг кожного декларанта – тематичний банер «Деклараційна кампанія 2019», у якому містяться інформаційно-роз’яснювальні матеріали щодо особливостей подання декларації про доходи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку репетиторів зобов’яжуть прозвітувати про доходи

Надрукувати
мітки:
коментарів