Поділитись:

"Де всі пропали тепер?" – рятівниця собаки Белли обурена байдужістю людей

Вівторок, 12 лютого 2019, 13:36

Собаці Беллі, яку врятували волонтери, і досі не можуть знайти господаря.

Про це повідомила у Facebook ветеринар клініки "Кіт Леопольд" Яна Коханюк. Собака й досі там "гостює". 

Белла потрапила до клініки 11 липня 2018 року з вагою 14 кг і повністтю без шерсті. Тепер, станом на 11 лютого 2019 року, її вага дорівнює 30 кг, вона повністтю відновилася.

"Белла вакцинована, стерилізована, чіпована, зареєстрована. Має шикарну зовнішність і майже ідеальний характер. І все ж ось це чудо нікому не потрібне. І постає питання, що вам люди треба тоді від собак?!" – зазначає лікарка. 

Також Яна Коханюк обурена тим, куди зникли усі ті люди, які обіцяли Беллі допомогу.

"Всі ми прекрасно пам‘ятаємо ажіотаж, що був піднятий навколо Белли. Десятки людей, які брали участь в її пошуках, десятки охочих її врятувати. І я безперечно вдячна тим, хто її знайшов, і тим, хто допомагає Беллі коштами. Але де всі пропали тепер, коли її не потрібно рятувати, а потрібно просто ЛЮБИТИ. Де ті, хто майорів перед камерами телеканалів, коли знімали сюжети і розповідали, як і в яких умовах має жити Белла. Де ви тепер, люди, коли Беллу не лікувати треба, а лишень подарувати свій час, погуляти, погасати з м'ячем, погратися, пострибати... Де ви, люди?" – запитує ветеринарка. 

Вона наголосила: "цікавитися" Беллою – це не означає писати коментарі під дописами про неї, а прийти і приділити їй певний час. 

"Де ті, хто приносив Беллі корм, який їй не можна було, й активно хвастався цим у ФБ, а бо ж де ті волонтери, які так сильно хотіли взяти Беллу на перетримку на період лікування, або ж ті, хто розповідав, що Беллу відвезли «не в ту клініку»? Де тепер всі ці люди?", – обурюється Яна Коханюк.

Настанок вона зауважує, що є люди, які направду цікавляться долею собаки: запитують у приватних повідомленнях, зустрічають на вулиці, приходять у клініку. І їй дуже шкода, що для Белли й досі не знайшлася "своя" людина. 

Нагадаємо: раніше Яна Коханюк повідомляла, що Беллі не можуть знайти сім'ю через брехню, яка ширилася соцмережами. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Таблетки від сексу" для тварин можуть викликати рак

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
27 березня 2024
15:34
26 березня 2024
16:46
12:02
25 березня 2024
24 березня 2024