Поділитись:

"ФК "Луцьк" консультують авторитетні люди", – гендиректор клубу

Четвер, 28 квітня 2016, 18:28

Генеральний директор футбольного клубу "Луцьк" Андрій Розтока в інтерв'ю UA-Футбол підтвердив інформацію, що клуб має бажання стартувати у другій професійній лізі вже з наступного сезону, а також розповів про причетність до "Волині".

– Що собою на даний момент являє ФК "Луцьк" та у яких турнірах команда приймає участь?
Приймаємо участь згідно з регламентних документів у чемпіонаті області у вищій лізі, так само згідно регламенту приймаємо участь у вищій лізі дитячо-юнацької футбольної ліги Волині. Тобто на даний момент три команди разом з основним складом.

Була інформація, що у ФК "Луцьк" доволі віковий склад.
Важко назвати гравців по 34, 30, 36 років ветеранами. Є і старші, звичайно, але є, в принципі, і молоді, активні учасники минулого чемпіонату області, його переможці.

За останньою інформацією, ФК "Луцьк" не подавав документи на проходження атестації на участь у чемпіонаті України серед команд другої ліги вже з наступного сезону. Можете підтвердити чи спростувати цю інформацію?
Ця інформація зараз іде в процесі узгодження із федерацією футболу України. Тому поки що відповіді на це питання немає. ФК "Луцьк" подавав документи, одначе зараз чекаємо рішення федерації футболу.

Чи має ФК "Луцьк" якесь відношення до клубу "Волинь"?
ФК "Волинь" Луцьк я знаю є учасником ОПФКУ "Прем'єр-ліга". І вони приймають участь у своїх змаганнях, а ФК "Луцьк" грає на поки що зовсім іншому рівні, але ми паралельно і не відносимося напряму до ФК "Волинь". Те, що авторитетні люди, можливо, консультують і допомагають попервах – так, це є. Але область маленька, таких людей, які б щось підказали, направляли, у нас не так багато. Тому доводиться користуватися їхніми порадами і все. Просто порадами.

Чи можуть ці "авторитетні люди" увійти до тренерського або керівного складу ФК "Луцьк" найближчим часом?
Життя покаже. На це питання у мене відповіді поки що немає.

Наскільки ФК "Луцьк" міцний у фінансовому плані? Чи надовго він прийде у професійний футбол?
Скажемо так, як генеральний директор маю плани, щоб ФК "Луцьк" розвивався і на якомога найдовше прийшов в український футбол. Якщо знайдуться люди, які допомагатимуть розвиватися, це, звичайно, буде дуже добре.

Надрукувати
мітки:
коментарів