Поділитись:

Білоруса судитимуть за контрабанду цигарок через Волинь

Середа, 13 лютого 2019, 12:50

До суду спрямували обвинувальний акт щодо громадянина Республіки Білорусь, який підозрюється у незаконних діях, пов’язаних з транспортуванням тютюнових виробів.

Про це інформують в ГУ ДФС у Волинській області.

Нагадаємо, що на початку лютогов ході проведення операцій «Акциз-2019» та «Рубіж-2019» на митному посту «Доманово» попереджено спробу незаконного переміщення на територію України 80 000 пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка. При цьому незадекларований вантаж був прихований серед товарно-матеріальних цінностей, які офіційно ввозилися на замовлення українського покупця.

За даним фактом слідчими податкової міліції розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч.1 ст. 204 КК України (незаконне придбання з метою збуту або зберігання з цією метою, а також збут чи транспортування з метою збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв, тютюнових виробів або інших підакцизних товарів). В ході досудового розслідування рішенням суду вилучені тютюнові вироби арештовано.

Найближчим часом, за результатами судового розгляду матеріалів кримінального провадження буде вирішено питання про притягнення до відповідальності обвинуваченого та визначено подальшу долю контрафактного тютюну, – прогнозують в ГУ ДФС у Волинській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинські митники зупинили мільйонну контрабанду цигарок

Надрукувати
мітки:
коментарів