Поділитись:

Хмарна бухгалтерія 1С здобуває популярність*

Четвер, 14 лютого 2019, 14:32
Хмарна бухгалтерія 1С здобуває популярність*

Багатьом відома програма з автоматизованого обліку бухгалтерії «1С: Підприємство» яка значно полегшує цю непосильну працю, але і має деякі недоліки. Справа в тому, що цей продукт вимагає покупки і установки на ПК працівника громіздку програму-клієнт, через яку відбувається зв'язок з сервером.

Але цим все не обмежується: сервер теж потрібно купувати, виділяти йому місце, налаштовувати, встановлювати програму 1С-сервер, і, мати в штаті техніка з обслуговування цього обладнання і ПЗ. І щоб уникнути всіх цих складнощів, існує ресурс https://www.cloud.net.ua/1c_online.html, на якому можна замовити послугу «хмарна бухгалтерія».

Популярність та перевага сервісу Бухгалтерія 1С перед іншими продуктами автоматизованого обліку полягає в його функціоналі: можна створювати різні фінансові звіти, вести бухгалтерський облік та інші операції по фінансовій діяльності в зручному, електронному вигляді. Перелік основних завдань, які вирішує даний продукт:

  • облік і контроль виробничої діяльності;
  • контроль оплати праці;
  • звітна документація щодо фінансових операцій;
  • контроль торгових операцій.

    Таким чином, для ведення будь-якої фінансової звітності, подання декларацій про доходи, обліку оподаткування та інших фінансових операцій, не потрібно витрачати багато часу - програма 1С повністю автоматизує процес створення форм звітів, шо полегшує життя бухгалтеру та бізнесу в цілому.

Що таке хмарна бухгалтерія і як вона працює

Це, перш за все, онлайн-сервіс, за допомогою якого можна вести бухгалтерський облік з персонального або корпоративного (в тому числі і мобільного) комп'ютера. Даний сервіс надає хост-майданчик/віртуальний сервер, тобто, місце під базу даних на сторонньому сервері, а для працівника же, створюється аккаунт, через який він має доступ до бази.

Спочатку, настройка віртуальної площадки проводиться за участю технічних співробітників сервісу, а в залежності від масштабів та потреб компанії, є різні пакети послуг хмарної бухгалтерії.

Переваги хмарної бухгалтерії

Головне - це виключаються технічні митарства у вигляді установки програми, настройки сервера і т. д. - все знаходиться на стороні сервісу. Для того, щоб почати роботу, достатньо всього лише увійти в обліковий запис з будь-якого пристрою - телефону, планшета або стаціонарного ПК, звідки завгодно, де б не знаходилася людина.

Далі - надійність і збереження інформації. Над безпекою трудиться цілий штат технічних фахівців. Застосовуються надійні методи боротьби з хакерськими і ДДОС-атаками, плюс до того, у вартість пакету входить ліцензія антивіруса від Microsoft з базою даних, що постійно оновлюється.

В кінці-кінців, це вартість продукту. Плата відбувається щомісяця за зберігання на ресурсах системи хмарної бухгалтерії (самого простору під базу даних) і технічну підтримку, а також за кожного користувача.

Надрукувати
мітки:
коментарів