Поділитись:

Як надійно захистити свій будинок*

Четвер, 14 лютого 2019, 14:57
Як надійно захистити свій будинок*

Щодня грабують сотні, а той тисячі, квартир та будинків. Як не дивно, винними, перш за все, є самі жертви. Як же захистити свій будинок від зловмисників? Спробуємо відповісти на це питання разом.

Броньовані двері

У першу чергу, варто обрати дійсно надійні двері. Як показує практика, більшість дешевих китайських варіантів можна відчинити ледь не консервним ножем. Тож про яку безпеку у такому випадку може йтись? Спеціалісти переконують, що найкращим варіантом є металеві броньовані двері, від 4-го і вище класу захисту. Заглянувши на http://dveri.com.ua/, ви будете приємно здивовані асортиментом вхідних бронедверей. Щоправда, намагатись на них дуже зекономити не варто, ви вкладаєте кошти у власну безпеку.

Надійний і якісний замок

Не менш важливим елементом безпеки є також замок. Надійний замок стане ще серйознішою перепоною, ніж самі двері. Бажано, не встановлювати накладний замок, адже його легко зірвати. Набагато надійнішим є врізний варіант із секретом. При виборі замка зверніть увагу на можливу кількість обертів та ригелів. Як показує практика, краще придбати один якісний замок, ніж п’ять дешевих, китайських варіантів. Не варто нехтувати й захисним ланцюжком на дверях. Часто ця перепона дозволяє викликати поліцію жертві, чи взагалі зупиняє злодія, який не бажає привертати увагу до себе.

Протизламна фурнітура на вікнах

Якщо бажаєте захистити свою оселю, варто звернути увагу й на вікна. В сучасних магазинах представлені броньовані варіанти, які важко виламати. Адже із звичайними пластиковими вікнами злодії давно навчились справлятись. Також сучасні вікна можна оснастити проти зламною фурнітурою. Фурнітура ділиться на кілька класів захисту. Таким чином, відпадає необхідність у решітках, що не надто естетично виглядають. Багато людей скаржаться, що із такими решітками почуваються, немов у клітці.

Професійна охорона

Найбільш надійним методом вберегтись від зловмисників є професійна охорона. З кожним роком все більше людей звертаються до спеціалізованих компаній, що надають таку послугу. У професійних компаніях клієнтам пропонують різні форми захисту приміщення, кожен може обрати варіант на свій смак і гаманець.

Надрукувати
мітки:
коментарів
10 квітня 2024
27 березня 2024
20 березня 2024
13 березня 2024
04 лютого 2024
31 січня 2024
15 січня 2024
14 січня 2024
24 грудня 2023
09 листопада 2023