Поділитись:

Щоб їсти, пити і пахнути: патрульні затримали трьох крадійок

Четвер, 14 лютого 2019, 22:34
Щоб їсти, пити і пахнути: патрульні затримали трьох крадійок

У Луцьку затримали підозрюваних у крадіжках

Щоб їсти, пити і пахнути, – певно, саме про це думали сьогоднішні крадійки у Луцьку, які намагались винести товар, не розплатившись за нього, – кажуть на офіційній сторінці патрульної поліції Волині у Facebook.

З самого ранку, на вулиці Бенделіані, охорона супермаркету помітила жінку, яка винесла пляшку алкоголю та ковбасу. Суму збитків оцінили у понад 300 гривень. Оскільки камери спостереження добре зафіксували підозрювану, слідчі швидко її знайдуть і притягнуть до відповідальності.

Згодом, в одному з магазинів, по вулиці Рівненській, громадянка поцупила цукерки вартістю понад 120 гривень. На особу патрульні оформили необхідний протокол за ст. 51 КУпАП. Встановили, що це вже друга протягом року крадіжка, здійснена цією жінкою.

А на бульварі Дружби народів заявниця повідомила, що невідома особа винесла з магазину парфуми. І хоч їх вартість 80 гривень, працівниця лишила необхідні заяву й пояснення, а також надала доступ до камер спостереження, які добре зафіксували порушницю. Її особу встановлюватиме слідчий.

Згодом прийшло повідомлення, що на вулиці Ветеранів 41-річна жінка з’їла прямо в приміщенні магазину паніні, а згодом вирішила непомітно винести ще й пляшку алкоголю. Загальна сума збитків – майже 50 гривень. Охоронці закладу затримали порушницю та викликали поліцію. На особу патрульні оформили протокол за ст. 51 КУпАП.

Щоб їсти, пити і пахнути: патрульні затримали трьох крадійокЩоб їсти, пити і пахнути: патрульні затримали трьох крадійок

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині жінка замість аліментів отримала палицею по голові від колишнього

Надрукувати
мітки:
коментарів