Поділитись:

Куди в Луцьку можна приносити вживаний одяг (відео)

П'ятниця, 15 лютого 2019, 14:00

Светри, куртки, кросівки, футболки – ці речі можуть стати в нагоді багатьом людям, котрі не мають можливості оновлювати свій гардероб.

У Луцьку дедалі більшої популярності набирає проект "Соціальні контейнери", який діє уже впродовж двох із половиною років. Лучани можуть віддати свій одяг, щоб допомогти тим, хто цього портребує, – йдеться у сюжеті 12 каналу. 

"У нас по місту Луцьку стоять два контейнери, наразі це біля ЦНАПу і біля Молодіжного центру Волині. Також ми почали співпрацювати з "Яровицею". І, відповідно, той контейнер, що на території ЖК "Яровиця", ми теж його обслуговуємо і забираємо звідти речі. Речі ми розфасовуємо і віддаємо тим, хто потребує", – зазначила авторка проекту "Соцільні контейнери" Олена Кравчук.

Зі слів директорки, проект спрямований на допомогу соціально незахищеним верствам населення. Ці речі віддають як багатодітним сім'ям, так і атовцям, а також у дитячі будинки й людям, які не мають постійного місця проживання.

"Головне, щоб речі були не порвані, не брудні. Щоб була ще можливість тих, хто забере ці речі, їх одягнути. Бажано, щоб ці речі запаковували в пакети. Добре його зав'язували. І, відповідно, кидали в контейнер", – розповіла Олена Кравчук.

Вибрати необхідні речі можна в приміщенні Луцького ЦНАПу у понеділок з 13:00 до 15:00 години.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віддати одяг тим, хто потребує: проект, що об'єднує лучан (інтерв'ю)

Надрукувати
мітки:
коментарів