Поділитись:

Політолог розповів, як "УКРОП" намагається знищувати опонентів у Луцьку

Субота, 16 лютого 2019, 13:18
Політолог розповів, як

Політолог Тарас Сафонюк вважає, що луцькі "укропівці" перебрахали самі себе.

Про це він написав на своїй сторінці у "Facebook".

Допис подаємо без змін.

"Сьогодні перечитав пост Ігоря Поліщука розміщений на його сторінці у "Facebook".  

Цей «чесний», «порядний» та «совісний» депутат луцької міської ради, а за сумісництвом радник міського голови та фактичний виконуючий обов’язки мера говорить про суд Божий. Звісно в контексті своїх політичних опонентів. Мова іде про незручного для УКРОПу опозиційного депутата Андрія Покровського. І. Поліщук його прямо звинувачує в веденні грального бізнесу, який заборонений в Україні, та за скаліченні долі азартних гравців.

Весь парадокс ситуації в тому, що Андрій Покровський усі гральні заклади закрив ще в далекому 2009-му, коли вступила в силу відповідна заборона, і про це у Луцьку всім відомо. Безліч так званих букмекерських контор і державних лотерей працюють по всій Україні і мають київське коріння. Наскільки законно працюють ці заклади мають говорити правоохоронні органи. Але найцікавішим є той факт, що один з таких закладів (букмекерська контора «Фаворит Спорт») працює у бізнес центрі «Директорія» за адресою вул. Винниченка 26.. Це приміщення належить структурам близьким до постійно відсутнього на роботі голови обласної ради Ігоря Палиці, який є патроном Ігоря Поліщука та головним укропівцем Волині. Тут знаходиться і Фонд «Тільки разом» Ігоря Палиці, а донедавна був і офіс самого УКРОПу.

Тобто головний укропівець Волині та його команда і сама не гребує грішми від оренди, які сплачує гральний заклад. А тому, за словами І. Поліщука їм самим «треба пам’ятати про суд Божий, де доведеться відповісти і за брудні гроші, і за понівечені гральним бізнесом людські життя та скалічені долі, зруйновані сім’ї та самогубства». Як говорить біблійна істина: В чужому оці соломинку бачать, а в своєму колоди не помічають».

Цинізм допису Поліщука просто зашкалює. Більше того про це навіть зробили сюжет на провладному телеканалі «Аверс» маючи на меті оббрехати опонентів. Однак рано чи пізно хлопчикам-укропчикам доведеться відповідати за свої дії.

І якщо в Андрія Покровського дійсно був гральний бізнес в минулому, ще тоді коли це не було заборонено в Україні то укропівці заробляють на ньому сьогодні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів