Поділитись:

ДТП у Луцьку: водій протаранив гараж та стовп електроопори, а сам втік (фото)

Понеділок, 18 лютого 2019, 06:52
ДТП у Луцьку: водій протаранив гараж та стовп електроопори, а сам втік (фото)

У Луцьку на перехресті вулиць Клима Савури та Задворецької авто в’їхало в гараж.

Про це інформує кореспондент Інформаційного агентства Волинські Новини з місця ДТП.

ДТП, під час якої автомобіль марки Opel на українській реєстрації збив стовп електроопори та в буквальному сенсі слова в’їхав у гараж приватного сектора, трапилась 17 лютого близько 22 години.

Як прокоментували ситуацію кореспоненту ІА Волинські Новини працівники патрульної поліції, водій транспортного засобу Opel не впорався із керуванням, внаслідок чого в’їхав у будівлю в приватному секторі. Зі слів працівників поліції, згідно із попередніми висновками, водій не перебував в стані алкогольного сп’яніння. Як повідомили очевидці аварії, водія бачив і власник пошкодженої будівлі. Однак, "під шумок" винуватець ДТП, залишивши транспортний засіб на місці пригоди, втік.

Варто зауважити, що протягом певного часу місце аварії було ще й небезпечним для життя як перехожих, так і власників гаража, оскільки обірвані електрокабелі із пошкодженої електроопори перебували під високою напругою. Вони звисали із дерев, даху гаража і просто лежали на проїжджій частині. Саме тому на місці ДТП рух транспорту і досі перекрито як зі сторони вулиць Клима Савури та Задворецької, так і вулиць Гонгадзе та Клима Савури.

На місці інциденту працюють працівники поліції, територію охороняють люди у військовій формі. Навколо – декілька десятків "цікавих" лучан. Деякі із них у стані алкогольного сп'яніння, зокрема, жінка із пляшкою слабоалкогольного напою у руках поводила ебе агресивно по відношенню до працівників поліції та журналістів. Її з місця ДТП забрали поліцейські.

ДТП у Луцьку: водій протаранив гараж та стовп електроопори, а сам втік (фото)ДТП у Луцьку: водій протаранив гараж та стовп електроопори, а сам втік (фото)ДТП у Луцьку: водій протаранив гараж та стовп електроопори, а сам втік (фото)ДТП у Луцьку: водій протаранив гараж та стовп електроопори, а сам втік (фото)ДТП у Луцьку: водій протаранив гараж та стовп електроопори, а сам втік (фото)ДТП у Луцьку: водій протаранив гараж та стовп електроопори, а сам втік (фото)ДТП у Луцьку: водій протаранив гараж та стовп електроопори, а сам втік (фото)ДТП у Луцьку: водій протаранив гараж та стовп електроопори, а сам втік (фото)ДТП у Луцьку: водій протаранив гараж та стовп електроопори, а сам втік (фото)ДТП у Луцьку: водій протаранив гараж та стовп електроопори, а сам втік (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів