Поділитись:

Торік волинські фіскали влаштували 460 рейдів на підприємців

Понеділок, 18 лютого 2019, 14:52
Торік волинські фіскали влаштували 460 рейдів на підприємців

Лише легальна зарплата гарантує соціальні виплати та належне пенсійне забезпечення. Важливо, що сплачені податки з легальних доходів дозволяють фінансувати соціально-економічні програми держави та органів місцевого самоврядування.

Про це зазначили в ГУ ДФС у Волинській області.

«Як і торік, нинішнього року фахівці ДФС продовжують активну роботу в комісіях при органах місцевої влади, які проводять обстеження місць здійснення діяльності та переконують працедавців легально оплачувати працю найманих працівників. У співпраці з іншими контролюючими органами за участі фахівців ДФС у 2018 році проведено 460 рейдів та перевірено 3 784 місць здійснення діяльності. Як результат – за наполяганням фіскалів торік працедавці
оформили трудові відносини з 557 особами, а 250 підприємців оформили свою діяльність згідно вимог закону», – зазначає начальник ГУ ДФС у Волинській
області Світлана Савчук.

Як підкреслила керівник волинських фіскалів, завдяки заходам у напрямку детінізації ринку праці щомісяця бюджети додатково отримували 456 тисяч гривень ПДФО, 558 тисяч гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та 38 тисяч гривень військового збору.

«Ми просимо працедавців поважати тих, хто своєю працею сприяє успіху підприємницьких ініціатив. Враховувати інтереси держави, громади та найманих працівників, плануючи бізнес-діяльність, зобов’язує закон», – підсумувала Світлана Савчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів