Поділитись:

Юлія Вусенко і редактор луцького ЗМІ прокоментували брехливий сюжет «Аверсу» про Покровського (відео)

Понеділок, 18 лютого 2019, 13:43
Юлія Вусенко і редактор луцького ЗМІ прокоментували брехливий сюжет «Аверсу» про Покровського (відео)

Депутат Луцької міської ради Андрій Покровський відреагував на сюжет одного з місцевих телеканалів, у якому журналісти звинуватили його у начебто веденні грального бізнесу в Луцьку.

Про це йдеться у сюжеті «12 каналу».

«Що я можу сказати з цього приводу, це – відверта брехня. Мені складно коментувати чиїсь хворі фантазії. Краще від мене це зроблять юристи», – прокоментував ситуацію депутат Луцькради.

Причиною цього, вважає депутат, його принципова позиція, яку він займає в Луцькій міській раді.

«Залишається лише питання: «Чому?». Відповідь проста - тому, що я не гнуся, я не даю красти. Через це вони мене не люблять», – додав Андрій Покровський.

Депутатка Луцької міської ради Юлія Вусенко знає не з чуток, як працює замовна інформаційна машина.

«Я не дивлюся, чесно вам зізнаюся, новини, які вони подають. Але те, що стосується особисто мене, дуже часто збоку журналістів цього каналу були подані неправдиві дані, недостовірна інформація. І вона була подана для того, аби маніпулювати думкою громади. Це я підтверджую однозначно. Я знаю, що по відношенню до тих, людей, які не є десь в чомусь підконтрольні застосовується така інформаційна війна», – зауважила Юлія Вусенко.

Головний редактор інтернет-видання «Район.Луцьк» каже, що практика використовувати медійні ресурси для дискредитації суперників не нова.

«Обливати брудом опонентів через цей телеканал – це типова їхня поведінка. Тому нічого дивного, на жаль, в цьому немає і Андрій Покровський не останній з людей, які потрапили під приціл», – прокоментував Анатолій Котлюк.

Попри негатив Андрій Покровський не втрачає оптимізму.

«Запам’ятайте, скільки б ви не брехали, я й далі не дам вам красти. Приємно, що в цьому пориві я не самотній. А є сотні й тисячі активних лучан, які поділяють мою думку. Тому разом ми зробимо це місто кращим», – підсумував депутат Луцькради.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Я не даю красти свиням, – Андрій Покровський про брехню "Аверса"

Надрукувати
мітки:
коментарів
30 листопада 2023
29 листопада 2023
10:42
24 грудня 2022
14 січня 2022
14:00
29 грудня 2021
21 жовтня 2021
17:20
18 жовтня 2021