Поділитись:

Луцьк, мерщій за Антитілами!*

Понеділок, 18 лютого 2019, 14:39

Гурт Тараса Тополі під назвою Антитіла набрав обертів популярності з самого початку свого творчого шляху. Тільки в перший рік існування хлопці отримали гран-прі музичного фестивалю “Перлини сезону”. Тоді їх визнали кращим дебютом року слухачі радіостанції “Джем ФМ”. Також від цієї ж радіостанції Антитіла були нагороджені статуеткою “Непопса”. А потім ще й відправились у перший всеукраїнський тур. Їхня популярність не вщухає й досі і давно вийшла за межі України. Наприклад, в рамках туру у підтримку альбому “Сонце”, хлопці гастролювали не тільки Україною, а й відвідали Сполучені Штати Америки, Республіку Білорусь та Канаду.

За більш ніж десять років творчості, популярність гурту Антитіла досягла таких масштабів, що хлопці вирішили цього літа організувати вперше за всю свою музичну кар’єру стадіонний тур містами України у підтримку свого нового альбому “Hello”. Такого ви ще не бачили! Унікальна сцена, неймовірне світлове шоу, улюблені хіти гурту і нові пісні їхнього шостого альбому лунатимуть з найбільших майданчиків України.

Жителям  Луцька і Волинської області несказанно пощастило. Адже свій мегатур Антитіла розпочнуть зі славного міста Лева. Концерт проходитиме на стадіоні “Арена Львів” двадцять п’ятого травня.

Квиток на Антитіла у Львові можна придбати на сайті TicketsBox. Електронні квитки - це завжди просто, зручно і швидко. Лише за декілька кліків довгоочікувані квитки опиняться на вказаній е-мейл адресі. І не турбуйтесь, якщо Ви вказали електронну пошту з помилкою, або зовсім іншу - технічна підтримка завжди готова допомогти і обв’язвого знайде спосіб вирішення проблеми.

Тож не зволікайте і поспішайте придбати квитки на одну з наймасштабніших подій цього літа. Чим ближче до дати концерту - тим дорожче стають квитки.
Ті, хто не встигне на виступ у Львові, можуть насолодитись улюбленими піснями Антитіл в інших містах: Одесі, Полтаві, Києві та Харкові. Більш детальна інформація за посиланням: https://antytila.ticketsbox.com/

Пам’я тайте, що все найкраще відбувається “Там, де ми є”. Посміхніться життю, і щастя обов’язкого відповість вам “Hello”.

Надрукувати
мітки:
коментарів