Поділитись:

Луцьк: у дитсадку хворіють діти через грибок і цвіль

Вівторок, 19 лютого 2019, 00:32
ФОТО ІЛЮСТРАТИВНЕ

У Луцькому дитячому садочку №1 "Лісова казка", який на вулиці Гордіюк, масово хворіють діти. Батьки кажуть, що причина – цвіль та грибок.

Про це в коментарі Волинь24 розповіли батьки вихованців дошкільного навчального закладу.  

За їхніми словами, місяць тому на другому поверсі садочка прорвали труби. Вода пошкодила декілька кабінетів та перший поверх будівлі.  

«На першому поверсі молодша група. Через прорив труб у групі нестерпний запах, на стінах грибок, деякі ліжка взагалі мокрі були. Діти сплять та граються в ігровій кімнаті. Через такі умови навіть рибки подохли, а діти, приходячи з садочка, скаржаться на пекучий біль в горлі», – кажуть батьки.  

Вони хотіли звернутися до завідувачки дошкільного навчального закладу, однак та пішла у відпустку. Казали, що викличуть санепідемстанцію, однак методистка заявила, що ніяка перевірка їм не страшна.  

За словами батьків, з майже 20-ти дітей, які числяться в групі, у садочок приходить лише вісім. Решта – або хворі, або батьки відмовляються віддавати дітей в такі умови.

У садочку ж на зауваження майже не реагують.  

«Кажуть, якщо щось не подобається, щоб не водили дітей. А якщо немає з ким залишити, то що робити? Переводити в інші групи їх відмовляються», – пояснюють батьки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині за тиждень побільшало хворих на кір

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
27 березня 2024
15:34
26 березня 2024
16:46
12:02
25 березня 2024
24 березня 2024