Поділитись:

На Волині посадовець виконавчої служби погорів на хабарі (фото)

Вівторок, 19 лютого 2019, 15:54
На Волині посадовець виконавчої служби погорів на хабарі (фото)

Співробітники СБ України викрили на одержанні неправомірної вигоди посадову особу райвідділу Державної виконавчої служби у Волинській області.

Оперативники спецслужби встановили, що старший державний виконавець вимагав від місцевого приватного підприємця дві тисячі американських доларів. За цю суму посадовець обіцяв комерсанту своє сприяння у придбанні за заниженою вартістю комплексу будівельних споруд державного підприємства в обхід передбаченого законом аукціону, – інформує прес-служба управління СБУ Волині. 

На Волині посадовець виконавчої служби погорів на хабарі (фото)

Правоохоронці затримали зловмисника в одному з населених пунктів області під час отримання всієї суми неправомірної вигоди.

У межах розпочатого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Тривають невідкладні слідчі дії для встановлення всіх обставин справи, у тому числі участі керівника райвідділу ДВУ у цій протиправній схемі. Операція з викриття зловмисника проводилася спільно з Нацполіцією під процесуальним керівництвом прокуратури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
20 квітня 2024
09:09
19 квітня 2024