Поділитись:

На відремонтованих волинських дорогах ям нема, – "Укравтодор"

Четвер, 21 лютого 2019, 19:32
На відремонтованих волинських дорогах ям нема, –

У зимовий період внаслідок коливання температур, перезволоження та ряду інших факторів значна частина дорожнього покриття вражена ямковістю. 

Однак руйнації зазнають ті автодороги, які давно потребують ремонтів, але, через недостатнє фінансування дорожньої галузі експлуатуються понад встановлені міжремонтні терміни, – інформує Служба автомобільних доріг на Волині

У дні, коли дозволяють погодні умови, аварійні роботи з ліквідації пошкоджень дорожнього покриття щодня виконуються силами 10-18 ремонтних бригад підрядних підприємств ДП "Волинський облавтодор" та ПрАТ "Ковельське ШБУ № 63".  У січні-лютому поточного року аварійну ямковість ліквідовано на 5300 м2 доріг, насамперед на ділянках, що є найбільш аварійно-небезпечними. Роботи продовжуватимуться, але на це потрібні і час, і гроші, – запевнили дорожники.  

Ділянки волинських доріг, на яких у 2016-2018 роках проводилися роботи з поточного середнього ремонту, ямковості не мають. Щоб переконатись в цьому, працівники Служби автомобільних доріг у Волинській області проінспектували окремі з них. 

Зокрема упродовж двох минулих років відремонтовано автодорогу Н-22 Устилуг-Луцьк-Рівне від Володимира-Волинського до Луцька (км 13+420 – км 85+420), загальною протяжністю 72 км. Ям тут немає. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів