Поділитись:

Продюсерка суспільного мовника привітала команду "Протилежного Погляду"

П'ятниця, 22 лютого 2019, 11:40
Продюсерка суспільного мовника привітала команду

Виконавча продюсерка суспільно-політичного мовлення ПАТ НСТУ Марія Фрей привітала команду ток-шоу "Протилежний Погляд" із початком нового сезону та новим інформаційним партнером. 

Про це у Facebook написала редакторка ток-шоу Олександра Куртєєва. 

"З 2017 року ток-шоу "Протилежний Погляд" виходив в ефір на телеканалі «Нова Волинь», а пізніше – на реорганізованому каналі «UA:Волинь». Я щиро дякую за співпрацю усім членам команди волинської філії, які були дотичні до створення нашого контенту. Окремо дякую виконавчій продюсерці суспільно-політичного мовлення ПАТ НСТУ Марії Фрей за взаєморозуміння та побажання. Нам шкода, що сьогодні суспільний мовник переживає нелегкі часи: недофінансування, зміни в керівництві, звільнення людей, що, своєю чергою, негативно впливає на втілення реформи самого суспільного мовника. Я щиро надіюся і сподіваюся, що найближчим часом в суспільного мовника все налагодиться! Дякую за вітання!" – зазначила вона. 

Нагадаємо: команда "Протилежного Погляду" уклала договір про співпрацю із "12 каналом". Тепер ток-шоу виходитиме щочетверга о 19:45. А повтори можна буде переглядати у п'ятницю о 10:00 та в неділю о 21:30. Новий сезон "Протилежного" стартує у березні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE" зникло з телебачення?

Надрукувати
мітки:
коментарів