Поділитись:

Винуватцю смертельної аварії під Луцьком загрожує до 10 років тюрми (фото)

П'ятниця, 22 лютого 2019, 12:58
Винуватцю смертельної аварії під Луцьком загрожує до 10 років тюрми (фото)

Волинські слідчі за фактом аварії під Луцьком розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. 

Про це повідомляє прес-служба поліції Волині. 

Одного із водіїв-учасників ДТП, 45-річного жителя райцентру Ківерці, який перебував за кермом автомобіля «Mercеdеs-124» у стані алкогольного сп’яніння, поліцейські затримали відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу. 

Нагадаємо: 21 січня по 19 годині на автодорозі в селі Дачне Ківерцівського району сталася ДТП за участю трьох транспортних засобів – зіткнулися автомобілі Mercеdеs-124, Chevrolеt Aveo та автобус "Богдан". У ДТП загинули водій служби таксі "Морячок" та його пасажирка, ще одну пасажирку цього ж транспортного засобу, 9-річну дитину, госпіталізували. Водій автомобіля Mercеdеs-124 Геннадій Єпіфанович був у стані алкогольного сп’яніння.

«Одного із водіїв учасників ДТП поліцією затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Встановлено, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння», – зазначив начальник відділу слідчого управління ГУНП в області Юрій Угланов. 

Винуватцем смертельної аварії під Луцьком, в якій загинули двоє людей та постраждала дитина, виявився екс-начальник управління карного розшуку УМВС України у Волинській області Геннадій Єпіфанович.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років. Досудове розслідування триває. В його ході будуть встановленні всі обставини дорожньо-транспортної пригоди. 

Винуватцю смертельної аварії під Луцьком загрожує до 10 років тюрми (фото)Винуватцю смертельної аварії під Луцьком загрожує до 10 років тюрми (фото)Винуватцю смертельної аварії під Луцьком загрожує до 10 років тюрми (фото)Винуватцю смертельної аварії під Луцьком загрожує до 10 років тюрми (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли деталі аварії за участі заступника волинського прокурора

Надрукувати
мітки:
коментарів