Поділитись:

Волинських активістів просять "не політизувати" 8 та 9 травня

Четвер, 28 квітня 2016, 16:15
Волинських активістів просять «не політизувати» 8 та 9 травня

Волинських активістів та політиків просять "не політизувати" 8 та 9 травня та відзначати ці дати виключно з державними символами.

Т.в.о. начальника ГУ Нацполіції у Волинській області Сергій Козак під час брифінгу в Головному управлінні сьогодні, 28 квітня, звернувся до представників політичних партій, рухів, громадських організацій з проханням не політизувати День пам'яті та примирення, День перемоги над нацизмом, які відзначатимуться 8 та 9 травня відповідно, – пише Слово Волині.

Правоохоронець закликав політиків та громадських активістів використовувати виключно державну символіку.

"Дайте можливість ветеранам, які ще живі, нормально провести це свято. Звертаюсь до радикально налаштованих осіб, не загострюйте ситуацію, поставтесь до цього з розумінням. Ми, як Національна поліція, забезпечуватимемо порядок всіма наявними засобами та силами, щоб ці дні пройшли в спокійній обстановці", – підкреслив Козак.

Поліцейський також зауважив, що на наявність георгіївських стрічок на масових заходах правоохоронці реагуватимуть негативно.

"Другий рік в державі війна і населення області сприймає георгіївські стрічки негативно, тому працюватимемо, щоб таких стрічок не було. До того ж минулого року ніяких нюансів у нас не виникало", – зазначив він.

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
13:36