Поділитись:

«Я готова відмовитися від виступів в Росії», – MARUV зробила гучну заяву

Понеділок, 25 лютого 2019, 09:40
«Я готова відмовитися від виступів в Росії», – MARUV зробила гучну заяву

Переможниця в Національному відборі на «Євробачення-2019» MARUV завила що на неї тиснуть.

Про це українська співачка написала у своєму Instagram.

«Останні 24 години були найбільш емоційними в моєму житті. Я здобула чесну перемогу в Національному відборі на "Євробачення-2019", отримавши максимальну підтримку від телеглядачів і високий бал від членів журі. Але тепер нашу з вами перемогу хочуть відняти. Я –  українка, люблю свою країну і пишаюся тим, що представлятиму Україну в Тель-Авіві на міжнародному конкурсі "Євробачення - 2019" незважаючи на те, що за добу я отримала пропозиції від трьох різних країн представляти їх. Але моя відповідь категорична – я виступаю від України і ніяк інакше!», – написала MARUV.

Та додала інформацію про договір між учасником від України і НТКУ, який повинен бути підписаний сьогодні, 25 лютого, до обіду.

«Я готова відмовитися від виступів в Росії. У прямому ефірі відповіла на всі питання, які цікавили журі. Я не відвідувала Крим з 2014 року. Не порушувала жодного Закону України. А також готова взяти на себе всі витрати по участі в Міжнародному конкурсі», – заявила переможниця нацвідбору.

За умовами договору від MARUV вимагається таке:

1. Заборонена будь-яка імпровізація на сцені без затвердження НТКУ. (Неузгоджений шпагат, наприклад, призведе до штрафу в 2 мільйони гривень);

2. Негайна передача авторських прав на пісню, що належать світовому лейблу Warner Music (про ці права було відомо до початку конкурсу);

3. Чітко виконувати будь-які вимоги і вказівки НТКУ. (Теоретично, мене можуть змусити танцювати на дні народженні у якогось віце-прем'єра і в разі відмови, мене дискваліфікують і зобов'яжуть знову виплатити штраф у 2 мільйони гривень. Плюс компенсувати НТКУ нібито збитки!)

4. Заборона на спілкування з журналістами без узгодження з НТКУ. (Що повністю порушує свободу слова і права людини).

«У разі порушення одного з пунктів штраф 2 мільйони гривень і компенсація збитків ще на невизначену суму. Натомість від НТКУ я НІЧОГО не отримую: ні копійки фінансової підтримки, ні допомоги в організації поїздки, ні, тим більше, міжнародної промо підтримки. Навіть візою я повинна займатися сама», – додала співачка.

Та повідомила кілька пунктів обов'язків НТКУ:

1. Давати підказки щодо правил проведення конкурсу.

2. З дозволу НТКУ взяти з собою 10 чоловік за свій рахунок.

«Я відчуваю тиск! І бачу явні спроби змусити мене відмовитися представляти свою країну на міжнародному конкурсі "Євробачення-2019". Я прошу вашої підтримки, підтримки преси та незалежних журналістів, які не готові виконувати чиєсь наказ», – підсумувала допис MARUV.

«Я готова відмовитися від виступів в Росії», – MARUV зробила гучну заяву

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Євробачення 2019: Україну представить MARUV

Надрукувати
мітки:
коментарів
09 квітня 2024
29 березня 2024
27 березня 2024
13 березня 2024
29 лютого 2024
24 лютого 2024
23 лютого 2024
10 лютого 2024
08 лютого 2024
05 лютого 2024