Поділитись:

Їжа майбутнього: українцям стане легше купувати Soylent

П'ятниця, 20 травня 2016, 19:31
Їжа майбутнього: українцям стане легше купувати Soylent

У Privat24 Android стартували продажі порошкового харчування Soylent.

Замовити пакет денної норми "цифрового" здорового харчування можна просто в смартфоні в розділі "Усі послуги" мобільного банку Privat24, – інформує прес-служба банку.

"Ми витрачаємо на їжу 70 хвилин на день, це майже 4 роки життя, не рахуючи затрат часу та коштів на події навколо їжі – купівлю, приготування, миття, утилізацію відходів тощо. Плюс є споконвічна проблема браку в звичайній їжі потрібних вітамінів і мікроелементів, а їх придбання теж тягне за собою втрату часу та грошей. Я сам снідаю та обідаю сойлентом, а класичне харчування залишається для подій, де їжа є частиною або фоном комунікації, наприклад, зустрічі з друзями або бізнес-партнерами", – говорить заступник голова правління ПриватБанку Олександр Вітязь.

У ПриватБанку дуже серйозно ставляться до змін, які викличе така трансформація основ уявлення про харчування, оскільки комодитизація їжі драматично змінить такі галузі, як сільське господарство, громадське харчування, продуктовий ритейл, переробку, зберігання, пакування, логістику та інші пов'язані з їжею сектори економіки, а вони, своєю чергою, вплинуть на функцію грошей і банківський бізнес.

Довідка: Soylent – це замінник справжньої їжі у вигляді порошку, який розбавляється водою та містить у собі усі необхідні елементи (принаймні, так запевнює виробник). Як космонавти в космосі харчуються картопляним пюре та стейком із тюбиків, так і люди на Землі можуть пити цю суміш, замінюючи нею стандартні сніданок, обід або вечерю. Такий собі коктейль із дивним смаком, яким харчувались герої у трилогії "Матриця".

Надрукувати
мітки:
коментарів