Поділитись:

Лучани можуть контролювати використання та платити за воду вдома

Вівторок, 26 лютого 2019, 12:35

Для швидкого і зручного розрахунку за послуги водопостачання та водовідведення КП «Луцькводоканал» пропонує споживачам альтернативні види подачі показників квартирних лічильників та оплати за спожиту воду. 

Уже більше 11 000 споживачів зареєстрували особистий кабінет на веб-сервісі «Луцькводоканалу», – інформує прес-служба підприємства

Особистий кабінет дає можливість подавати показники, стежити за правильністю нарахування вартості спожитих послуг, здійснювати онлайн-оплату у будь-який зручний час. Усі ці послуги надаються безкоштовно, а оплата послуг здійснюється без комісії. Створити власний особистий кабінет досить легко, скориставшись покроковою інструкцією, розмішеною на сайті. Також Особистий кабінет дає можливість ввести кілька адрес і здійснювати необхідні операції із обслуговування кількох особових рахунків. До прикладу, один користувач зі свого особистого кабінету може вирішувати усі питання, що стосуються його батьків чи родичів. Доступ до особистого кабінету користувач має із будь-якої точки світу і з будь-якого пристрою. Всі операції, як і їхня оплата, займають лише кілька секунд. 

Подача показників лічильників для людей, які не мають доступу до інтернету, здійснюється також із допомогою кол-центру за багатоканальним телефонним номером (0332) 28 40 40. Показники для розрахунків приймають із 20-го по 3-тє число кожного місяця. У цей період лінії кол-центру відкриті щоденно, без вихідних, із 7:45 до 20:00.

Традиційно більшість лучан оплачують послуги водопостачання та водовідведення у банках Луцька. При розрахунку за послуги в онлайн-сервісі Приват24 та із допомогою терміналів варто врахувати, що такий метод не передбачає подачі показників. Кращим варіантом стане відкриття особистого кабінету на сайті «Луцькводоканалу», де реалізована концепція онлайн-платежів із можливістю подавати показники. Детальну інформацію про способи оплати та подачі показників можна отримати на сайті КП «Луцькволоканал». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів