Поділитись:

В Україні шириться новий вид шахрайства

Вівторок, 26 лютого 2019, 15:35
В Україні шириться новий вид шахрайства

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, попереджає українців про новий вид фінансового шахрайства.

Про це інформують на офіційному сайті комісії. 

Як йдеться у повідомленні, українцям надходять повідомлення від фінансових компаній про те, що вони стали переможцями і виграли квартиру у місті Києві. Їм пропонують перерахувати грошові кошти на картковий рахунок задля оформлення свідоцтва на право власності та інші повідомлення щодо виграшу цінних призів аналогічного характеру. 

Перелік компаній: "Пей-Експерес Україна", "Мені-Пей Україна", "Фон-Бокс Україна", "Мір Мані", "Сіті Люкс Україна", "Велком-Пеймент", "Капітал Оне Україна", "Пей-Дірект", "Біг-Пеймент".

На сайтах цих фінансових компаній розміщені фейкові свідоцтва Нацкомфінпослуг за підписом члена комісії Олександра Зальотова.

Як заявляє Нацкомфінпослуг, станом на 21 лютого 2019 року зазначені в переліку фінансові компанії не зареєстровані в Державному реєстрі фінансових установ і не набували статус фінустанов і не отримували ліцензії на надання фінансових послуг. За даним фактом член Нацкомфінпослуг Залєтов звернувся з відповідною заявою до Національної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів