Поділитись:

Утримання луцьких фонтанів вартує півмільйона гривень на рік

Середа, 27 лютого 2019, 04:22
Утримання луцьких фонтанів вартує півмільйона гривень на рік

Утримання фонтанів обходиться бюджету Луцька приблизно у півмільйона гривень на рік. Так, зокрема, у минулому році обслуговування фонтанного господарства коштувало понад 568 тисяч гривень.

Про це йдеться у додатку до звіту у контексті проекту рішення «Про виконання Програми економічного і соціального розвитку міста Луцька на 2018-2019 роки за підсумками 2018 року» директора департаменту економічної політики Луцької міської ради Олександра Озіновича, – розповідає ІА "Волинські Новини".

Так, у 2018 році утримання в належному стані насосної станції в Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки обійшлося міському бюджету в 29,6 тис. грн. Електроенергія для насосної станції «потягнула» понад 69 тисяч гривень.

Найбільше ж коштувало утримання фонтанів Луцька в належному стані – майже 200 тисяч гривень. Майже стільки ж вартувала і електроенергія для них.

А ось для того, аби оплатити воду, яку використовують для роботи фонтанів, місту довелось заплатити більш, ніж 70 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зламаний ліхтар у луцькому парку міг вдарити струмом хулігана (фото, відео)

Надрукувати
мітки:
коментарів