Поділитись:

MARUV прокоментувала скандал із нацвідбором на "Євробачення"

Середа, 27 лютого 2019, 13:12

Українська співачка MARUV (Анна Корсун) та НСТУ не підписали угоду щодо участі в "Євробаченні-2019" після її перемоги у національному відборі на пісенний конкурс. Сторони не дійшли згоди через низку причин.

У мережі створили електронну петицію на знак підтримки співачки, під якою вже підписалися понад 15 000 користувачів, – інформує 24 телеканал.

У своєму Instagram співачка опублікувала відео, на якому подякувала прихильникам за палку підтримку.

"Ви – неймовірні, дуже надихаєте творити щось нове та цікаве. Хочеться трохи поговорити про ситуацію, що склалася з Нацвідбором на Євробачення. Все, що стається, це до кращого", – наголосила MARUV.

Та зазначила, що тепер матиме безліч часу, щоб зосередитися на роботі над новим альбомом та підготуватися до сольного концерту в Києві, а також до музичної премії YUNA.

Анна Корсун закликала прихильників "збавити оберти" й сприймати те, що відбулося, більш спокійно – так, як зробила вона.

"Я дуже не люблю конфлікти. Агресія ніколи нічого не вирішує, тож хочу попросити вас не піддаватися провокаціям, а підтримати мене своїми усмішками та повними залами на концертах", – пояснила співачка.

"Те, що ви слухаєте мою музику – це найкраща підтримка та подяка", – підсумувала MARUV.

Нагадаємо: у фіналі нацвідбору на "Євробачення-2019" перемогла співачка Maruv (Ганна Корсун), яка отримала найбільшу кількість балів серед шести конкурсантів. Це викликало скандал, причиною якого стало запитання, а яким чином до конкурсу були допущені виконавці, що гастролюють в РФ.

Переможниця національного відбору мала підписати договір із Національною суспільною телерадіокомпанією Україною. Одна з умов договору – відмова від гастролей у РФ, які співачка запланувала на квітень. Співачка Maruv заявила, що готова дод цього.  Але компромісу так і не знайшли. 

Однак Національна суспільна телерадіокомпанія України та команда співачки Maruv не дійшли згоди щодо умов контракту. 

Гурт Freedom-jazz girls band, який опинився на другому місці в національному відборі на Євробачення, відмовився представляти Україну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні пропонують змінити правила відбору на "Євробачення"

Надрукувати
мітки:
коментарів