Поділитись:

KAZKA відмовилася їхати на "Євробачення"

Середа, 27 лютого 2019, 11:20

Виконавиця KAZKA відмовилася представляти Україну на "Євробаченні".

Про це інфоромує Громадське. 

«Ми хочемо i мали б за честь представляти Україну на "Євробаченні". Ми за цим йшли на нацвiдбiр. Але нам не потрібна перемога будь-якою ціною. Наша місія – об’єднувати людей своєю музикою, а не сіяти розбрат. Тому на пропозицію НСТУ у нас є чітка відповідь: ми не поїдемо у 2019 році на "Євробачення», – заявила співачка.

Вона додала, що готова буде представити Україну на конкурсі наступного року, якщо її оберуть.

Нагадаємо: у фіналі нацвідбору на "Євробачення-2019" перемогла співачка Maruv (Ганна Корсун), яка отримала найбільшу кількість балів серед шести конкурсантів. Це викликало скандал, причиною якого стало запитання, а яким чином до конкурсу були допущені виконавці, що гастролюють в РФ.

Переможниця національного відбору мала підписати договір із Національною суспільною телерадіокомпанією Україною. Одна з умов договору – відмова від гастролей у РФ, які співачка запланувала на квітень. Співачка Maruv заявила, що готова дод цього.  Але компромісу так і не знайшли. 

Однак Національна суспільна телерадіокомпанія України та команда співачки Maruv не дійшли згоди щодо умов контракту. 

Гурт Freedom-jazz girls band, який опинився на другому місці в національному відборі на Євробачення, відмовився представляти Україну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні пропонують змінити правила відбору на "Євробачення"

 

Надрукувати
мітки:
коментарів