Поділитись:

Волинську ОДА перевірять на корупцію

Середа, 27 лютого 2019, 13:36
Волинську ОДА перевірять на корупцію

Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації Олександра Савченка та задля підготовки Антикорупційної програми на 2019 рік, у Волинській ОДА розпочався процес проведення оцінки корупційних ризиків у її діяльності.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики ОДА. 

Комісією з оцінки корупційних ризиків та моніторингу виконання антикорупційної програми у лютому-березні 2019 року буде проведена ідентифікація та оцінка корупційних ризиків у діяльності ОДА. 

Слід зазначити, що до корупціогенних сфер діяльності органів влади належать функції з проведення публічних закупівель, надання адміністративних послуг, управління персоналом, управління фінансовими та матеріальними ресурсами, юридичного забезпечення, організації роботи щодо запобігання та виявлення корупції.

Тож за наявності інформації, яка може бути використана для ідентифікації корупційних ризиків у нормативно-правових актах та організаційно-управлінській діяльності обласної державної адміністрації, просять надавати її на електронну пошту: [email protected].

Контактна особа: завідувач сектору з питань запобігання та виявлення корупції апарату облдержадміністрації Олександр Кондрацький, тел. (0332) 778 166.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
09:09
19 квітня 2024
18 квітня 2024