Поділитись:

40 нових світлофорів і понад 600 ліхтарів: у Луцьку відремонтують вулиці

Четвер, 28 лютого 2019, 04:09
40 нових світлофорів і понад 600 ліхтарів: у Луцьку відремонтують вулиці

За грантові кошти в Луцьку планують відремонтувати вулицю Рівненську, освітлити її та вулицю Конякіна, а також замінити 40 світлофорів.

Про це йшлося 27 лютого під час сесії Луцької міської ради, інформують Волинські Новини.

Луцьк і Хелм заради підвищення рівня безпеки дорожнього руху спільно реалізовуватимуть проект "Покращення безпеки транскордонної дорожньої інфраструктури Хелма і Луцька".

У рамках проекту передбачається проведення ремонту ділянки дороги та облаштування пішохідних і велосипедних доріжок на вулиці Рівненській, встановлення 629 вуличних ліхтарів на вулицях Конякіна та Рівненській, впровадження автоматизованої системи управління рухом (заміна елементів на 40 світлофорних об’єктах), розробка комплексної системи організації руху в місті, створення безпечної платформи для транскордонного дорожнього руху, зокрема дві одноденні міжнародні зустрічі в Хелмі та Луцьку, присвячені поліпшенню транспортної доступності міст-партнерів, співпраці на користь економічного розвитку.

Загальний обсяг видатків складає 34,013 мільйона гривень, із яких 22,102 млн – грантові кошти, 11,911 млн – кошти міського бюджету.

Депутати підтримали проект рішення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На відремонтованих волинських дорогах ям нема, – "Укравтодор"

Надрукувати
мітки:
коментарів