Поділитись:

У березні на українців чекають потужні магнітні бурі

Четвер, 28 лютого 2019, 13:05
У березні на українців чекають потужні магнітні бурі

Найсильніші магнітні бурі в Україні очікуються 1, 19, 27 і 28 березня. Експерти зазначають, що цього місяця буде від п’яти до дев’яти сильних магнітних бур.

28 лютого теж очікується потужна магнітна буря. Про це інформує 24 телеканал з посиланням на Лабораторію рентгенівської астрономії Сонця.

Метеоудар першого рівня G1 може вплинути на самопочуття людей, що страждають від серцево-судинних захворювань.

Незначні магнітні коливання можливі 2, 8, 12, 13, 16, 18, 20, 26 і 29 березня.Тому люди, які чутливі до змін в атмосфері, відчують їх вплив. Може виникнути головний біль, порушитися робота серцево-судинної системи. Особливо небезпечними ці періоди є для людей з хронічними захворюваннями.

Експерти радять під час магнітних бур більше відпочивати, уникати фізичних навантажень та стресу. У цей період уникайте подорожей та тривайте під рукою необхідні вам ліки.

Натомість в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун зазначала, що підтверджень, що активність Сонця викликає погане самопочуття, немає. Вона додала, що така активність відбувається постійно, а не лише під час магнітних бур.

До того ж, вчені проаналізували 63 мільйони твітів, що містили слова "мігрень" або "головний біль". Після цього графіки повідомлень зіставили з графіком активності Сонця. Та у підсумку вони не збігалися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іноді корисніше: Супрун розвіяла міфи про шкоду від мікрохвильовки

Надрукувати
мітки:
коментарів