Поділитись:

У Луцьку накрили цех, де підробляли алкоголь (фото)

П'ятниця, 01 березня 2019, 10:23
У Луцьку накрили цех, де підробляли алкоголь (фото)

Оперативниками управління захисту економіки у Волинській області спільно зі слідчими Головного управління у Волинській області за процесуального керівництва прокуратури Волинської області припинено прикрили діяльність з виробництва фальсифікованого алкоголю. 

Працівниками поліції було встановлено, що в одному із складських приміщень Луцька функціонує підпільний цех, у якому за допомогою спеціального обладнання здійснюється незаконне кустарне виготовлення алкогольних напоїв (спиртовмісної рідини прозорого та коричневого кольору), шляхом змішування технічної води зі спиртом невідомого походження та якості, ароматизаторів та барвників, – інформує управління захисту економіки на Волині. 

Фальсифікат розливали як в скляні пляшки різного об’єму, так і в пакети «Bag in Box». В подальшому на тару зловмисники наклеювали підроблені марки акцизного податку України та етикетки відомих українських виробників лікеро-горілчаної продукції.

Після цього «готова продукція» реалізовувалася через заклади торгівлі та громадського харчування Волинської області. За результатами обшуків, з незаконного обігу працівниками поліції вилучено понад півтони спирту та готову алкогольну продукцію, орієнтовною вартістю понад 500 тисяч гривень.

Разом з тим, вилучили «кустарне» обладнання для змішування, фільтрації та розливу фальсифікату, понад півтори тисячі підроблених марок акцизного податку України та чорнові записи фігурантів.

Наразі на вилучене майно накладено арешт.  Вирішується питання про призначення відповідних експертних досліджень.

У Луцьку накрили цех, де підробляли алкоголь (фото)У Луцьку накрили цех, де підробляли алкоголь (фото)У Луцьку накрили цех, де підробляли алкоголь (фото)У Луцьку накрили цех, де підробляли алкоголь (фото)У Луцьку накрили цех, де підробляли алкоголь (фото)У Луцьку накрили цех, де підробляли алкоголь (фото)У Луцьку накрили цех, де підробляли алкоголь (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів