Поділитись:

На Волині рятувальники витягнули з-під криги риболова

П'ятниця, 01 березня 2019, 11:15

фото ілюстративне

Працівники санаторію «Лісова пісня» Шацького району повідомили про те, що на озері Пісочному, розташованому поруч, тоне людина.

Чоловіка, який рибалив на кризі за 100 метрів від берега,28 лютого намагалися врятувати очевидці. До місця виклику були направлені рятувальники чергової варти 11-ої Державної пожежної частини селища Шацьк та працівники відділення водолазно-рятувальних робіт, – інформує ДСНС Волині. 

На порятунок потерпілому вирушили командир відділення Сергій Озімок, пожежний Тахасюк Сергій, начальник караулу Роман Бойчун на чолі із заступником начальника 11-ої ДПРЧ Андрієм Оксютою. Вони обережно просувалися кригою до місця події, поклавши на товщу криги штурмову драбину, а як страховку застосували рятувальні мотузки. Після того, як вони наблизилися максимально близько, спробували подати чоловікові рятувальний круг та мотузку, проте чоловік був знесилений і вхопити її не міг. Зрештою рятувальникам вдалося витягнути чоловіка зі смертельної пастки й доправити на берег.

60-річного врятованого, мешканця села Гаївка Шацького району, рятувальники передали медикам, які надали йому першу невідкладну допомогу й доправили до районної лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рятувальники нагадали правила зимової риболовлі (фото, відео)

Надрукувати
мітки:
коментарів