Поділитись:

На Волині створили три тимчасові виборчі спецдільниці

Понеділок, 04 березня 2019, 06:55

На Волині окружні виборчі комісії № 20, № 22 та № 23 у визначений законом термін утворили спеціальні виборчі дільниці на тимчасовій основі. На них у день виборів Президента України 31 березня 2019 року зможуть проголосувати орієнтовно 400 виборців. Натомість в округах № 19 та № 21 тимчасових виборчих спецдільниць не буде.

Про це повідомляє Громадянська мережа ОПОРА.

Так, в окрузі № 20 спецдільницю на тимчасовій основі утворили відповідно до постанови ОВК № 3 від 23 лютого 2019 року. Вона діятиме на базі відділення стаціонарного догляду для постійного проживання територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Луцького району. Заклад  розміщений у с. Білосток Луцького району на вулиці Шкільній, 4а. Голосування відбуватиметься в кабінеті фізіотерапевтичних процедур. Орієнтована кількість виборців – 20.

В окрузі № 22, згідно із постановою ОВК № 9 від 27 лютого 2019 року спецдільницю на тимчасовій основі утворили у державній установі "Луцький слідчий ізолятор". Адреса установи – місто Луцьк, вулиця Нестора Бурчака, 3. Голосування тут відбудеться в актовій залі.  Орієнтована кількість виборців на дільниці – 330.

Відповідно до постанови № 10 ОВК№ 23 від 22 лютого 2019 року, у межах округу за поданням Маневицької РДА створили одну спецдільницю на тимчасовій основі. Згідно із постановою, дільницю створили в обласному протитуберкульозному санаторію для дорослих, який розташований у смт Колки Маневицького району на вул. Романівській, 91. Голосування відбуватиметься в актовій залі, орієнтовна кількість виборців – 50.

У межах округів № 19  та № 21 спеціальних виборчих дільниць на тимчасовій основі створювати не будуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині 27% учасників проігнорували збори виборчих комісій

Надрукувати
мітки:
коментарів