Поділитись:

Микола Яручик подякував за відновлення маршруту №4

Середа, 06 березня 2019, 09:15

У Луцьку з’єднали транспортним сполученням мікрорайон ЛПЗ та Вересневе. З 18 лютого у місті відновили маршрут №4, який близько 10 місяців не курсував.

Аби вирішити проблему із транспортом, небайдужі лучани  зібрали майже 700 підписів за відновлення сполучення, звернулися до депутата міськради Миколи Яручика, приходили на круглі столи, зустрічалися із перевізниками, представниками управління транспорту Луцькради і переконували, що ці два мікрорайони потребують транспорту. Тож 6 лютого, опісля підготовленого проекту рішення управлінням транспорту та зв’язку Луцькради, виконавчий комітет дав згоду на відновлення маршруту.

Тож депутат Луцькради Микола Яручик подякував за те, що голос містян почули.

«Те, що нині маршрутка їздить – це особиста заслуга громади. А особливо колосальна робота ініціативної групи. Активну позицію громади відстоювали Оксана Семенюк, Наталія Гуркіна, Світлана Яблончук, Альона Дробишінець, Роман Добровольський та інші. Дуже дякую усім, хто сприяв з чиновників, а це начальник управління транспорту Луцькради Володимир Степанов і заступник міського голови Григорій Недопад. Сьогодні є такий результат, і я надіюся, що маршрут буде рентабельним. Я вже бачив, що він є рентабельним, оскільки їхав і бачив кількість пасажирів, які перевозив транспортний засіб по цьому маршруту. Сподіваюся він буде вигідним і для людей, і для перевізника. Є велика надія, що маршрут буде стабільним», – зауважив депутат Луцькради.

Шлях за маршрутом у прямому та зворотному напрямках: Цукрова, Корольова, Валерії Новодворської, Ранкова, Мамсурова, Окружна, Дружби Народів, Бенделіані, Станіславського, Гнідавська, Данила Галицького, Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Волі, Київський майдан, Задворецька, Карпенка-Карого, Соборності, Гордіюк, Конякіна, Карбишева (місця міжзмінного відстою на вул.Цукровій та на вул.Карбишева, 1в на території КРЦ “Адреналін Сіті”).

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Проблема 10 місяців: лучани борються за відновлення маршруту №4

Надрукувати
мітки:
коментарів