Поділитись:

"Хай воно здохне", – Фаріон побажала смерті Гордону

Вівторок, 05 березня 2019, 10:31
«Хай воно здохне», – Фаріон побажала смерті Гордону

Члени політичної сили "Свобода" Ірина Фаріон та Ігор Степура (заступник голови Кіровоградської обласної ради) побажали смерті журналісту Дмитру Гордону.

Така реакція була викликала заявою журналіста в одному з недавніх інтерв'ю про те, що він не любить лідера українського націоналістичного руху Степана Бандеру, – інформує "Обозреватель". 

Фаріон недавно в Facebook назвала Гордона "тварюкою", "ворогом".

"Хай воно здохне, це падло, в дикиз муках", – написала вона. 

«Хай воно здохне», – Фаріон побажала смерті Гордону

Таку ж позицію зайняв і заступник голови Кіровоградської обласної ради: "Треба, щоб воно здохло. Слідом за Бузиною".

«Хай воно здохне», – Фаріон побажала смерті Гордону

На скандальні заяви політиків Гордон відповів у своєму блозі, закликавши правоохоронні органи відреагувати на їхні погрози.

"Фаріон треба розглядати як психічнохвору людину, або ж вона є агентом ФСБ Росії. Такі, як Фаріон, у переломні моменти нашої історії підіймають голови і починають підбурювати людей... Ні щоб заспокоїтися, дати країні зміцніти, впоратися з зовнішнім ворогом", – відповів Гордон.

"Хочу сказати Степурі: ти мені не попадайся на очі, я тобі кадик вирву, с*ка. Ти це мені сказав? Скажи мені це в очі", – звернувся журналіст до політика.

Гордон заявив, що негайно звернеться з офіційним листом до ГПУ, СБУ і МВС з вимогою розібратися в ситуації і вжити заходів. А також зажадав реакції з боку кандидата в президенти України від "Свободи" Руслана Кошулинського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів