Поділитись:

В екс-очільника міліції Волині просили "відмазати" похресника Порошенка

Вівторок, 05 березня 2019, 23:26
В екс-очільника міліції Волині просили «відмазати» похресника Порошенка

Син Свинарчука-Гладковського Михайло 4 роки тому був зупинений за водіння в нетверезому вигляді. Спочатку юнак погрожував поліцейським звільненням, згодом «відмазати» похресника Петра Порошенка просили й в екс-очільника міліції Волині Олександра Терещука, який відмовив у проханні.

Про це розповідає ІА "Волинські Новини", посилаючись на сайт Олександра Дубінського.

Тексти телефонних розмов між правоохоронцями опублікував журналіст Олександр Дубінський.

Михайло спочатку погрожував поліцейським, що їх звільнять «за один день», а потім почав дзвонити своїм друзям і покровителям.

«Публікую розшифровку переговорів Михайла Свинарчука-Гладковського з головою Печерської РДА Мартинчуком, який зі шкіри геть ліз, щоб «відмазати» синочка першого заступника голови РНБОУ.

Для цього він дзвонить спочатку Олександру Терещуку, тоді начальник головного управління МВС Києва. Потім спілкується зі своїм підлеглим, призначеним «від ментів», начальником КП Київблагоустрій Валерієм Кучерявим.

І просить допомоги у Сергія Ситника, начальника ДАІ Печерського району.

До тексту розшифровки переговорів, які я публікую, можна не робити ніяких коментарів. Висока культура побуту і діалогу видно і без них.

І, найголовніше, протокол про затримання п’яного Михайла Гладковського в базі МВС так і не з’явився.

Я обов’язково направлю запити всім учасникам цих переговорів, щоб отримати підтвердження або спростування сказаних ними в березні 2015 року слів», – пише журналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція розшукує лучанина за шахрайства та підробки документів (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів