Поділитись:

На Волині розмитнили найбільше "євроблях"

Середа, 06 березня 2019, 09:39

В.о. начальника Волинської митниці ДФС Євгеній Шелігацький подякував особовому складу за напружену, але ефективну роботу у перших місяцях поточного року.

Про це йшлося на підсумковій нараді митниці, де розглядали стан виконання бюджетних завдань. Результат злагодженої співпраці вимірюється у 2,78 млрд грн доходів державного бюджету України, адміністрованих у січні-лютому як митні платежі, – повідомляє прес-служба Волинскьої митниці ДФС. 

Індикативний показник, доведений митниці, виконано на 167 відсотків. Перевиконання становило 1,12 млрд грн. У лютому кожного банківського дня митниця перераховувала до бюджету 78,2 млн грн, що вдвічі більше минулорічного середньоденного показника.ї

На нараді відзначено, що суми сплачених митних платежів за цей період значно зросли в основному за рахунок ввезення громадянами на митну територію
України легкових автомобілів та високопродуктивної організації роботи щодо пропуску цих транспортних засобів через державний кордон та подальшого їх випуску у вільний обіг.

За результатами моніторингу ДФС Волинська митниця очолила топ-п’ятірку митниць, а митний пост Луцьк – топ-п’ятірку митних постів, якими оформлено найбільшу кількість транспортних засобів громадян у пільговий період (завершився 22 лютого 2019 року).

 

Митниці ДФС

Митні пости митниць ДФС

1.

Волинська митниця – більше 33 тис ТЗ

МП Луцьк Волинської митниці –

більше 19 тис ТЗ

2.

Київська митниця –

більше 30 тис ТЗ

МП «Західний» Львівської митниці – майже 19 тис ТЗ

3.

Львівська митниця –

майже 20 тис ТЗ

МП «Столичний» Київської митниці – майже 14 тис ТЗ

4.

Одеська митниця –

більше 17 тис ТЗ

ВМО №1 Чернівецької митниці – більше 12 тис ТЗ

5.

Закарпатська митниця – майже 16 тис ТЗ

МП «Спеціалізований» Одеської митниці -  більше 10 тис ТЗ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині викрили схему, за якою дешево ввозили авто з Литви

Надрукувати
мітки:
коментарів